Från och med nu tillämpar Miljösamverkan Värmlands och Örebro län ett nytt anmälningsförfarande till de aktiviteter som planeras. Tidigare har man kunnat anmäla sig via telefon, e-post eller genom att ange i FB-gruppen när man tänker delta i en aktivitet. Då det har visat sig krångligt att administrera alla anmälningar från olika håll och för att GDPR ska funka ordentligt har jag valt att ändra på anmälningsförfarandet.

 

Ni som vet med er att ni anmält er via FB-gruppen inför kommande aktiviteter måste göra en ny anmälan via länk som finns i de inbjudningar som skapas i framtiden. Ange ändå gärna i FB-gruppen att ni kommer så era kollegor runt om i länen kan se för samåkning och dylikt. Dessutom får ni ju upp evenemanget i ert eget FB-flöde som en påminnelse.

 

Det första testet för det nya anmälningsförfarandet kommer denna vecka då en inbjudan till Provtagning på avloppsvatten i praktiken den 24 september går ut. Det är också begränsat antal platser till den dagen så det är bra om ni bara anmäler en person från varje miljökontor/länsstyrelse till att börja med.