Efter kontakt med Manfred Lavicka på Ragn-Sells i Stockholm har vi nu fått en inbjudan att närvara vid en 5-årskontroll av en oljeavskiljare i Kristinehamn. Detta knyter an till oljeavskiljarprojektet som påbörjats.

Nu har vi fått tid och plats för studiebesöket. Vi ska vara på reningsverket i Kristinehamn. Adressen dit är Fiskartorpsvägen 2, 681 54 Kristinehamn.
Vår besiktningsman denna dag heter Jim Werner och kommer från Ragn-Sells i Stockholm.

Besiktningen börjar kl 10 och se till att vara någorlunda mätt i magen. Det kommer inte att finnas fika på plats och det kommer att ta en stund innan vi kommer åt någonstans att äta. Klä er varmt också.
Anmäl er till mig så jag vet om vi ska vänta in någon. Jag kommer att plocka upp en kollega (Gertrud) på järnvägsstationen kl 09:33 då hon kommer från Karlstadshållet. Jag har två platser till i min bil om någon mer vill åka med ut. Jag kör ner er till stationen igen sedan. Telefonnumret till mig i anslutning till detta möte är 076-8295677 om någon inte hittar eller blir sen o s v.
Jag kommer också att filma besiktningen så att ni slipper åka långt för att närvara ett par timmar. Jag ska filmträna lite i helgen så det blir så bra som möjligt. Filmen kommer sedan att läggas ut på hemsidan.